Dühöngő foci, teremfoci, ketrec foci

A Tenzin-Goldberg ketrec pályái megfelelő környezetbe helyezve lett kialakítva, profi jellemzőkkel és kiegészítő szolgáltatásokkal. Átgondoltan építettük ki a recepciótól a friss levegőn át az öltözőig. A meccs közben sem fogyhat el a levegő köszönhetően a megfelelő szellőztető rendszereknek.

A ketrecfoci a teremfoci egy speciális változata, ahol a játéktér minden irányból zárt, ezzel fejleszti a játékosok összjátékát, robbanékonyságát, kreativitását. Erős terhelés is kibíró plexi falak és a felső részen kialakított fémháló egyaránt a játéktér része, érdemes lehet passzolásokhoz is felhasználni.

A meccseket kétszer három fő játsza, fékezett pattogású 4-es méretű futsal labdával, amit igény szerint biztosítunk. Mivel a játszma kis területen zajlik, jelentősen fejleszti a fizikai állóképességet és a kreativitás, a csapattagoktól együttműködést követel meg.

Minden pályánk egyedi szellőztetőrendszerrel van ellátva. Akár esik, akár fúj odakint, nálunk állandó, kellemes hőmérséklet mellett játszhatsz!